iknv.fi

Suunnistuskoulu

Suunnistuskoulumme on saanut uuden nimen keväällä 2017. Pikkukoululaisemme ovat nykyään 

VIIKARIT.

Viikariryhmä on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille vasta-alkajille, mutta myös niille lapsille, jotka haluavat vielä kerrata taitojaan ennen Vintiö-ryhmään siirtymistä. Voitte käydä vapaasti myös sekä Viikareissa että Vintiöissä yhtäaikaa. Viikariryhmässä aloitetaan perusasioista: kartan käsittämisestä, väreistä ja merkeistä. Mukana on paljon leikkiä ja luontokasvatustakin. Viikarilla on aina oma vanhempi tai sisarus mukana harjoituksissa. Jo neli-viisivuotiaat voivat tulla Viikareihin!

Viikareiden vastuuvetäjänä toimii Päivi Haavisto (puh. 0400 628 804). Päivin apuohjaajana toimii Veera Haavisto. Pienten tukihenkilöinä harjoituksissa näkyvät myös Milla Aaltonen, Tilda Tienari, Kira Holmala ja Anton Vehkalahti.

Haluamme kannustaa käymään myös seuramme yhdessä Kyrös-Rastin kanssa järjestämillä iltarasteilla keskiviikkoisin. Iltarasteille saa mennä omaa tahtiaan kunhan ilmestyy paikalle klo 17.30-19.00 välisenä aikana. Nouski-passin takakannesta löydät iltarastiohjelman. Iltarasteilla käyminen on toimintamaksun maksaneille lapsille ilmaista. Jos aikuinen haluaa mennä omalle radalleen, hän maksaa käyntikohtaisen karttamaksun tai vaihtoehtoisesti koko kaudesta Sata-Hämerastien kausikortin. Lapsen ohjaamisesta ei tarvitse maksaa mitään.


Nouskin Viikareiden syyskalenteri 2018

Harjoitukset alkavat klo 18.00


Ma13.8 Yhteiskoulu

Ma 20.8 Vatula, hiihtomaja

Ke 29.8 Iltarastit Suurlavalla, Kyröskoskella, RR-rata

Ma 3.9 Toivolansaari

Ma 10.9 Kylpylä, etsitään Afrikan tähteä!

To 20.9 syyskauden PÄÄTÖS yhdessä Vintiöiden kanssa, paikka ilmoitetaan myöhemmin


TERVETULOA MUKAAN!


iknv-net