iknv.fi

Kilpailukutsu

 

Kesäillan Rogaining

Ikaalisten Vatulan ampumaradalla 24.7.2012

Kilpailukeskus

Vatulan ampumaradalla. Opastus Kilvakkalasta tieltä 261.

Sarjat

2 tunnin ja 3 tunnin sarjat. Partion (2-5 henkilöä) tulee kulkea yhdessä koko ajan. Partiolla tulee olla kännykkä mukana.

Ilmoittautumiset

Sähköpostilla 18.7.mennessä osoitteeseen mikko.knuuttila@iknv.fi karttojen painatuksen takia. Ilmoita partion nimi, jäsenet ja Emit-kortin numero.

EDIT: 19.7. Vaikka ilmoittautumisaika on päättynyt, on karttoja jäljellä vielä nopeimmille!

Osallistumismaksu

2 tunnin sarjassa 25€ /partio ja 3 tunnin sarjassa 35€ /partio. Maksu suoritetaan Ikaalisten Nouseva-Voima ry:n tilille 472510-213573 ilmoittautumisen yhteydessä. Maksaa voi myös paikanpäällä tasarahalla. Jokaisella partiolla on tulospalvelua varten yksi Emit-kilpailukortti. Jos partiolla ei ole omaa Emit-korttia niin sen saa lainaksi järjestäjältä. Siitä on mainittava ilmoittautumisen yhteydessä.

Lähtö

Tapahtuu yhteislähdöllä kello 18.00 n. 400metrin päässä kilpailukeskuksesta. Kartat jaetaan reitinsuunnittelua varten klo 16.30

Maali

Sijaitsee kilpailukeskuksessa.

Maasto

Kilpailukeskus sijaitsee keskellä kilpailumaastoa, josta hieman yli puolet on kangasmaastoa ja vajaa puolikas suo- avokalliomaastoa. Korkeuserot vaihtelevat eri maastonosissa.

Pysäköinti

Kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä

Majoitus

Ikaalisten Kylpylä, www.ikaalistenkylpyla.fi

Lisätietoja

Lisätietoja lähempänä tapahtumaa Ikaalisten Nousevan Voiman sivuilla www.iknv.fi, tiedustelut Mikko Knuuttila 0505707088

Tervetuloa ulkoilemaan Vatulan maastoon!

Ikaalisten Nouseva-Voima ry

iknv-net