iknv.fi

Kilpailuohjeet

Kesäillan Rogaining - kilpailuohjeet

Nämä ohjeet ovat alustavat, tehty 17.7. Lopulliset kilpailuohjeet kilpailupaikalla. Päivitämme niitä myös internet sivuille www.iknv.fi

Turvallisuus
Partion (2-5 henkilöä) tulee kulkea yhdessä koko ajan. Partiolla tulee olla kännykkä mukana. Kilpailumaasto on laaja, joten maastoon eksyneen, loukkaantuneen tms. vaeltajan etsiminen on vaikeaa. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Muut partiot ovat velvoitettuja auttamaan loukkaantunutta partiota/ kertoa tapahtuneesta järjestäjille. Partio kulkee koko matkan jalan. GPS-laitteiden käyttö suorituksen edistämiseksi on kielletty! Yksittäiset kilpailijat eivät pääse maastoon. Kilpailukeskuksessa on SPR:n henkilöstöä.
Hätätapauksissa ota yhteyttä:
Mikko Knuuttila 0505707088
Erkki Knuuttila 0445482662


Kilpailumaasto
Kilpailumaasto on Vatulan ympäristön nopeakulkuista kangasmaastoa sekä hitaampaa ja raskaampaa suo/avokalliomaastoa.

Aikataulu
16.30 karttojen jako
18.00 yhteislähtö
20.00 maali 2 tunnin sarjalle
21.00 maali 3 tunnin sarjalle
21.30 maali suljetaan

Lähtö
n. 400metrin päässä kilpailukeskuksesta. Yhteislähtö.

Kilpailumateriaali
Kilpailijat saavat karttansa kello 16.30 alkaen. Karttaan saa suunnitella oman reittinsä. Kilpailukeskuksessa on pöytätilaa suunnittelua varten. Emit-tarkistusliuskaan oman partion numero kuulakärkikynällä! Tarkistusliuskoja on kilpailukeskuksessa ja lähdössä. Partion numeron näet internetistä tai kilpailukeskuksen taululta.

Pistelasku
34 rastia, koodit 60-97. Rasti 60 = 60 pistettä, 61 = 61 p. jne. Aikaa 2 tai 3 tuntia, yliajasta vähennetään 10 pistettä/alkava minuutti. Yli puoli tuntia myöhästyvät partiot hylätään.

Kartta
Suunnistuskartta 1:15 000, kartan koko A3. Kartat ovat valmiiksi pussitettu.
Kartassa on kaksi palasta jotka on piirretty peruskartan pohjalta läpikulkumahdollisuutta ajatellen, niitä ympäröi paksuhko violetti viiva. Kartta on monen pienemmän suunnistuskartan yhdistelmäversio.

Juomapaikat
Maastossa on 2 juomapaikkaa, jotka ovat miehittämättömiä. Juomapaikoilla on tarjolla vettä. Muutoin omatoiminen huolto. Toinen rasteista on juomarasti, toinen matkan varrella.

Kielletyt alueet
Piha-alueet, ampumaradat ja viljelykset ovat kiellettyjä alueita. Peltojen välisen metsäkaistaleen kautta voi mennä, kulkukohta merkitty karttaan. Kartan eteläosassa on palanen harjoitus- ja kilpailukiellossa olevaa aluetta, alue on merkitty karttaan kiellettyn alueen symbolilla mutta alueen rajalla ei ole nauhaa merkkinä.

Varusteet
Vaatetus sään mukaan, kännykkä, lenkille juomaa + energiaa, 1 emit-kortti/partio, kynä reitin piirtämiseen, lämmintä ja kuivaa vaatetta kisan jälkeen.

Peseytyminen
Kilpailupaikalla ei valitettavasti peseytymismahdollisuutta.

Muuta

Maastossa on muidenkin tapahtumien rasteja, joten tarkistakaa koodit! Muiden tapahtumien rastien koodit ovat yli 100. Kallioalueella on myös Nouskin harjoitusratojen pikkurasteja.

Parkkipaikka sijaitsee kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä.
Kilpailukeskuksessa on WC.
Kilpailukeskuksessa urheilujuomaa kilpailun jälkeen.
Kilpailukeskuksessa on kahvio, jossa myynnissä syötävää, juotavaa, energiageelejä, palautusjuomia yms.


iknv-net