iknv.fi

SM2015 ensimmäinen ilmoittautuja

SM-keskimatkan ilmoittautuminen avattiin viime viikolla, ja ensimmäisenä ilmoittautumaan ehti Rasti-Nokian Reijo Viitanen. Tavoitimme Reijon reenaamasta Koukkujärven tykkiladulta, kuinkas muuten.

Terve Reijo! Vielä pitää hiihtokelejä Nokian suunnalla?

- Tervepä terve, yllättävän hyvässä kunnossa täällä "Koukkujärven ylängöllä" on baanat. Tykkiladun pohja on aivan priimaa ja muuallakin vielä hiihtokelpoista, paikoin saa kyllä jo tarkkana olla ajolinjojen suhteen. Tykkilatua kaupungin miehet vielä kunnostaakin latukoneella.

Olit ensimmäinen ilmoittautuja Ikaalisten SM-keskimatkalle, mikä sai laittamaan ilmoittautumisen sisään?

- Selailin hiukan kisatarjontaa ja kun tiedossa oli että tähän kisaan Anjalan Ari on tehnyt kartan ja maaston tiesin tosi hyväksi takavuosien starttien perusteella niin pitihän sitä laittaa ilmoittautuen kun kisat on vielä noin lähellä. Muuten on tänä vuonna tarkoitus käydä hiukan toisenlaisia tapatumia kuin aikaisemmin, ainakin polku-ultra Pallaksella ja rogainingin MM-kisat Saariselällä on suunnitelmissa. Vastapainoksi sitten sprintataan Epilän Esan järjestämä SM-sprintti tuossa naapurissa.

Hieno homma, toivotetaan hyvää reenikevättä sekä onnistumisia ja nautinnollisia suunnistushetkiä niin sprintti-, keskimatkan ja 24h suunnistuksissa!

-Kiitos, kiitos ja onnea kisajärjestelyihin!


RepaViitanen

SM-keskimatkan ernsimmäinen ilmoittautuja "Repa" Viitanen taustallaan nokialaista tyyppimaastoa Koukkujärven maisemissa.


iknv-net