iknv.fi

Jämi Pyöräsuunnistus

Jämi Pyöräsuunnistus 8.-9.7.2017

Ohjelma

La 8.7. aamupäivä: Sprintti (tapahtuma Irma-palvelussa)
La 8.7. iltapäivä: Keskimatka (tapahtuma Irma-palvelussa) -> Häme Cup, Satakunnan am-keskimatka
Su 9.7. pitkä matka (tapahtuma Irma-palvelussa)
Ikaalisten Nouseva-Voima kiittää kaikkia kilpailijoita. Sunnuntaina muutama rasti oli sammunut aamun tarkastuskäynnin ja itse kisan välisenä aikana ja tama aiheutti tulospalvelulle suuria haasteita. Toivottavasti kaikille jäi viikonlopusta pienistä ongelmista huolimatta hyvä fiilis Jämiltä!


Kisakuvat löytyvät kisakuvia välilehdeltä!Kisoihin ilmoittautunut yli 200 osanottajaa! Iso kiitos tästä jo etukäteen! Sää näyttää lupaavalta viikonlopun kisoja silmällä pitäen, ei liian kuumaa, muttei liian viileääkään ;)

Metsätiet ovat vaihtelevassa kunnossa. Viime päivinä alueella on ollut rankkoja sadekuuroja, jotka ovat saaneet alueen tiet hetkellisesti veden valtaan ja hiekkateihin on tullut uurteita. Toisaalta paikoitellen sade on kovettanut irtohiekkaisen tiepätkän nopeammaksi kuin mitä uraluokituksen hetkellä tie on ollut. Uraluokitus on tehty keskimääräisten olosuhteiden vallitsemaan tilanteeseen, joten jos ennen kisoja ei enempää vettä satele, niin uraluokituksen pitäisi olla hiekkateiden osalta kohdallaan,

Muistutuksena Ikaalisissa olevat 2 pyöräsuunnistusharjoitusta, joita mahdollisuus ostaa myös kilpailuinfosta.

6.7.2017

iknv-net