iknv.fi

Kilpailukutsu

Hämeen Oravapolkuviesti

KILPAILUKUTSU

HÄMEEN ORAVAPOLKUVIESTI  tiistaina 26.6.2018

Osuudet, sarjat ja alustavat matkat:
1. osuus H/D14 (n. 3,5 km)
2. osuus H/D10RR (n. 2,2 km)
3. osuus H/D12RR (n. 2,2 km)
4. osuus H/D12TR (n. 1,9 km)
5. osuus H/D16 (n. 4,0 km)

Joukkueen koostumus:

Joukkueessa on oltava vähintään kaksi tyttöä. Joko ensimmäisen tai viimeisen osuuden viestinviejän on oltava tyttö. Viestissä on hajonta ensimmäisellä ja viimeisellä osuudella.

Viestiin on myös mahdollista osallistua pienten seurojen (Suunnistusliiton farmisopimuskelpoiset seurat) osalta yhdistelmäjoukkueilla. Yhdistelmäjoukkueen nimessä tulee mainita lyhenne kaikista niistä seuroista, joista joukkueessa on juoksijoita. Lähtö- ja tuloslistoissa joukkueen perässä on tunnus Y.

Kilpailuun on mahdollista osallistua myös joukkueella, joka ei täytä edellä esitettyjä ikä- ja sukupuolirajoituksia (tunnus U), jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Myös Hämeen alueen ulkopuoliset seurat ovat tervetulleita viestikisaan(U). Toivotamme erityisesti tervetulleiksi Satakunnan ja Etelä-Pohjanmaan seurat. Kaikissa mainituissa tapauksissa joukkueet suunnistavat normaalisti viestin alusta loppuun. Virallisten tulosten ulkopuolella suunnistaminen ilmoitetaan mieluiten jo ennen kisaa (kristiina@ippnet.fi), mutta viimeistään kilpailukeskuksen infossa ennen lähtöä.

Y-joukkueet osallistuvat kisaan samanarvoisina seurajoukkueiden kanssa. Myös kolme parasta U-joukkuetta palkitaan. 


Ilmoittautuminen:

Irman kautta viimeistään ke 20.6.2018. Jälki-ilmoittautumiset ma 25.6.2018 klo 11.00 saakka korotetuin maksuin.
Yhdistelmäjoukkueet voivat ilmoittautua viimeistään 20.6.2018 myös sähköpostitse: kristiina@ippnet.fi.

Juoksujärjestykset:

Juoksujärjestykset ilmoitetaan Irman kautta emit-numeroineen viimeistään ma 25.6.2018 klo 11.00. Viime hetken muutokset kilpailukeskuksen infoon (2 €/muutos).
Sähköpostitse ilmoittautuneet ilmoittavat myös juoksujärjestyksen (ja emit-numerot) sähköpostitse (kristiina@ippnet.fi) viimeistään ma 25.6.2018 klo 11.00.

Osallistumismaksu:

60 € / joukkue, jälki-ilmoittautuneet 90 €/joukkue.
Joukkueiden osanottomaksut maksetaan Irman kautta. Sähköpostitse ilmoittautuneille joukkueille lähetetään lasku ilmoittautumisen jälkeen ja se tulee maksaa ennen kilpailua.

Leimausjärjestelmä:

Emit. Kilpailukortin numero on ilmoitettava juoksujärjestyksien yhteydessä Irmassa. Jos numeroa ei ole ilmoitettu, järjestäjä varaa vuokrakortin. Vuokrakortin (3 €) voi noutaa infosta.

Opastus:

Kilpailukeskus sijaitsee Vatulan hiihtomajalla. Navigointiosoite kilpailukeskukseen on Palinperäntie 1313, Kilvakkala. Opastus: tieltä 261 väliltä Kilvakkala-Jämijärvi, Vatulan risteyksestä. Ajoaika opastuksen alusta kilpailukeskukseen n. 5 min.

Kilpailukeskus:

Vatulan hiihtomaja. Kilpailukeskuksessa on kahvila, jossa on tarjolla pientä purtavaa.

Lähtö:

Yhteislähtönä klo 18.00.

Kartta:

Suunnistuskartta, mittakaava 1:10 000, käyräväli 5 m. Päivitetty 5-6/2018.

Maasto:

Helppokulkuista mäntykangasmaastoa, paljon polkuja.

Toimihenkilöt:
• kilpailunjohtaja ja tiedustelut: Kristiina Oksanen, puh. 040-701 7698, kristiina@ippnet.fi
• ratamestari: Jukka Pohjonen


Tervetuloa hienoon ja perinteikkääseen viestiin! 

iknv-net