iknv.fi

Kilpailukutsu

 

VIII. Kesäillan Rogaining Jyllissä 24.7.2018

Kilpailukeskus

Jyllin majalla. Opastus tieltä 261 Jyllin risteyksestä.

Navigointiosoite: Jyllinkankaantie 11, Ikaalinen

Sarjat

2 tunnin ja 3 tunnin sarjat. Partion (2-5 henkilöä) tulee kulkea yhdessä koko ajan. Partiolla tulee olla kännykkä mukana.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen ville.parkkinen@hotmail.com. Ilmoittajan tulee olla vähintään 16-vuotias. Ilmoita viestissä seuraavat tiedot:

- Sarja
- Emit-numero
- Joukkueen nimi
- Juoksijoiden lukumäärä
- Joukkueen yli 16-vuotiaan ilmoittajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite (jos joukkueessa on vain alle 16-vuotiaita, on yhteystietojen oltava yli 16-vuotiaan joukkueen huoltajan). Tämä henkilö on joukkueen vastuuhenkilö.

Tapahtuman ilmoittautumisen vastaanottamisessa kerätään seuraavia henkilötietoja:
- puhelinnumero
- sähköpostiosoite

Ilmoittautumalla tapahtumaan annat suostumuksen käyttää ilmoitettuja tietoja kisajärjestelyihin, lähtölistojen tekemiseen ja tuloksien julkaisuun. Puhelinnumeroa ja sähköpostia käytetään vain mahdolliseen yhteydenottoon ennen kisaa tai turvallisuussyistä sen aikana. Vastuuhenkilöiden yhteystiedot ovat vain ilmoittautumisten vastaanottajan käytettävissä ja ne poistetaan tapahtuman jälkeen.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on tiistaina 17.7.2018!

Osallistumismaksu

2 tunnin sarjassa 30 euroa / partio ja 3 tunnin sarjassa 40 euroa / partio. Maksu suoritetaan Ikaalisten Nouseva-Voima ry:n tilille ilmoittautumisen yhteydessä. Kirjoita viestikenttään joukkueen nimi.

Aito Säästöpankki Oy, Ikaalinen 450310-429300, IBAN: FI10 4503 1040 0293 00

Maksaa voi myös paikanpäällä tasarahalla. Jokaisella partiolla on tulospalvelua varten yksi Emit-kilpailukortti. Jos partiolla ei ole omaa Emit-korttia niin sen saa lainaksi järjestäjältä. Siitä on mainittava ilmoittautumisen yhteydessä.

Lähtö

Tapahtuu yhteislähdöllä kello 18.00 kilpailukeskuksen välittömästä läheisyydestä. Kartat jaetaan reitisuunnittelua varten jo klo 16.30.

Maali

Sijaitsee kilpailukeskuksessa.

Pesu

Kilpailukeskuksessa on pukeutumis- ja pesutilat sekä mahdollisuus saunaan.

Palkinnot

3h ja 2h sarjan voittajapartiot palkitaan

Lisäksi myös useita arvontapalkintoja kaikkien osallistujien kesken.

Maasto

Kilpailukeskus sijaitsee kilpailumaaston reunassa. Maastosta suurin osa on todella nopeaa kangasmaastoa ja pieni osa suo- avokalliomaastoa. Korkeuserot vaihtelevat eri maastonosissa. Myös uutta maastonosaaa käytössä!

Pysäköinti

Kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä

Majoitus

Ikaalisten Kylpylä

Jämi

Lisätietoja

Lisätietoja lähempänä tapahtumaa Ikaalisten Nousevan Voiman sivuilla www.iknv.fi ,


Tervetuloa ulkoilemaan upeisiin Jämin maastoihin!

Ikaalisten Nouseva-Voima ry

iknv-net