iknv.fi

Kilpailuohjeet

IX.Kesäillan Rogaining - kilpailuohjeet

Turvallisuus

Partion (2-5 henkilöä) tulee kulkea yhdessä koko ajan. Partiolla tulee olla kännykkä mukana. Kilpailumaasto on laaja, joten maastoon eksyneen, loukkaantuneen tms. vaeltajan etsiminen on vaikeaa. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Muut partiot ovat velvoitettuja auttamaan loukkaantunutta partiota / kertomaan tapahtuneesta järjestäjille. Partio kulkee koko matkan jalan. GPS-laitteiden käyttö suorituksen edistämiseksi on kielletty! Yksittäiset kilpailijat eivät pääse maastoon. Kilpailukeskuksessa on SPR:n henkilöstöä.

Hätätapauksissa ota yhteyttä:
Ville Parkkinen 045 6513667

Kilpailumaasto

Kilpailumaasto on Ulvaanharjun ja Vatulaharjun ympäristön nopeakulkuista kangasmaastoa sekä hitaampaa ja raskaampaa suo/avokalliomaastoa. 

Aikataulu

16.30 karttojen jako
18.00 yhteislähtö
20.00 maali 2 tunnin sarjalle
21.00 maali 3 tunnin sarjalle
21.30 maali suljetaan

Lähtö

Lähtö n. 1km päässä kilpailukeskuksesta. Yhteislähtö klo 18:00. Emit-korttien nollaus tapahtuu lähdössä.

Kilpailumateriaali

Kilpailijat saavat karttansa kello 16.30 alkaen. Karttaan saa suunnitella oman reittinsä. Kilpailukeskuksesta ei löydy suurta määrää pöytätilaa suunnittelua varten. Emit-tarkistusliuskaan oman partion numero kuulakärkikynällä! Tarkistusliuskoja on kilpailukeskuksessa ja lähdössä. Partion numeron näet internetistä tai kilpailukeskuksen taululta.

Pistelasku

35 rastia, koodit 61-95. Rasti 61 = 61 pistettä, 62 = 62 p. jne. Aikaa 2 tai 3 tuntia, yliajasta vähennetään 10 pistettä/alkava minuutti. Yli puoli tuntia myöhästyvät partiot hylätään.

Kartta

Suunnistuskartta 1:15 000, käyräväli 2,5m, kartan koko A3. Karttojen mukana on muovit. Tulostus 7/2019.

Juomapaikat

Maastossa on kaksi juomapaikkaa, jotka ovat miehittämättömiä. Juomapaikoilla on tarjolla vettä. Muutoin omatoiminen huolto. Juomapaikoilla omien pullojen täyttö on kielletty, jotta kaikille riittää vettä.
Laita roskat juomapaikkojen roskapusseihin tai kanna mukanasi maaliin, älä heitä maastoon!
Maalissa on tarjolla juotavaa.

Kielletyt alueet

Maastossa on useita kiellettyjä alueita. Kaikki tonttivihreällä karttaan merkityt pihat ovat kiellettyjä alueita. Lisäksi maastossa on luonnonsuojelualueita sekä ampumarata-alue, jotka ovat myös kiellettyjä alueita. Pellot, luonnonsuojelualueet sekä ampumarata-alue ovat merkitty karttaan violetilla ”rasterilla” reunoistaan. Kiellettyjä alueita ei ole rajattu maastoon. Alueet ovat ehdottomasti kiellettyjä, jotta suunnistuksen harrastaminen alueella voi jatkua. Varokaa teitä ylittäessänne ja tiellä liikkuessanne liikennettä.

Varusteet

Vaatetus sään mukaan, kännykkä, lenkille juomaa + energiaa, 1 emit-kortti/partio, kynä reitin piirtämiseen,

Peseytyminen

Lähimmät uimapaikat ovat Ikaalisten Kylpylän rannassa sekä Ikaalisten keskustassa Toivolansaaressa.

Muuta

Parkkipaikka sijaitsee kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä.
Kilpailukeskuksessa on WC.

Palkinnot

Molempien sarjojen voittajapartiot palkitaan.
Lisäksi myös useita arvontapalkintoja kaikkien osallistujien kesken.

iknv-net