iknv.fi

Kilpailukutsu

X. Kesäillan Rogaining Jämillä 28.7.2020

HUOM!! Kilpailussa tullaan noudattamaan Suomen Suunnistusliiton sen hetkisiä suosituksia kilpailujen järjestämisestä vallitsevassa koronavirustilanteessa. Tästä johtuen kilpailukeskuksen toiminnot tullaan järjestämään minimaalisina ja kilpailijoiden toivotaan viettävän mahdollisimman vähän aikaa kilpailukeskuksessa. Ajantasaisen Suomen Suunnistusliiton ohjeen löydät liiton sivuilta sekä kilpailun kisasivuilta!

Kilpailukeskus

Jämin hiihtostadionilla. Opastus tieltä 261 välilllä Kilvakkala-Jämijärvi, Jyllin risteyksestä.
Navigointiosoite: Sormelantie 77 38800 JÄMIJÄRVI

Sarjat

2 tunnin ja 3 tunnin sarjat. Partion (2-5 henkilöä) tulee kulkea yhdessä koko ajan. Partiolla tulee olla kännykkä mukana.

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan otetaan mukaan ensimmäiset 460 ilmoittautunutta!

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivulla. Siinä vaaditaan seuraavat tiedot:

- Sarja
- Emit-numero
- Joukkueen nimi
- Juoksijoiden lukumäärä
- Joukkueen yli 16-vuotiaan ilmoittajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite (jos joukkueessa on vain alle 16-vuotiaita, on yhteystietojen oltava yli 16-vuotiaan joukkueen huoltajan). Tämä henkilö on joukkueen vastuuhenkilö.

Tapahtuman ilmoittautumisen vastaanottamisessa kerätään seuraavia henkilötietoja:
- puhelinnumero
- sähköpostiosoite

Ilmoittautumalla tapahtumaan annat suostumuksen käyttää ilmoitettuja tietoja kisajärjestelyihin, lähtölistojen tekemiseen ja tuloksien julkaisuun. Puhelinnumeroa ja sähköpostia käytetään vain mahdolliseen yhteydenottoon ennen kisaa tai turvallisuussyistä sen aikana. Vastuuhenkilöiden yhteystiedot ovat vain ilmoittautumisten vastaanottajan käytettävissä ja ne poistetaan tapahtuman jälkeen.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on tiistaina 21.7.2020

Osallistumismaksu

2 tunnin sarjassa 40 euroa / partio ja 3 tunnin sarjassa 50 euroa / partio. Maksu suoritetaan ensisijaisesti Ikaalisten Nouseva-Voima ry:n tilille ilmoittautumisen yhteydessä. Kirjoita viestikenttään joukkueen nimi.
Aito Säästöpankki Oy, Ikaalinen 450310-429300, IBAN: FI10 4503 1040 0293 00

Maksaa voi myös paikan päällä tasarahalla. Jokaisella partiolla on tulospalvelua varten yksi Emit-kilpailukortti. Jos partiolla ei ole omaa Emit-korttia niin sen saa lainaksi järjestäjältä. Siitä on mainittava ilmoittautumisen yhteydessä.

Lähtö

Lähdöt tapahtuvat porrastetusti. 3 tunnin sarjan lähtö tapahtuu yhteislähdöllä kello 18.00. 2 tunnin sarjan lähtö tapahtuu yhteislähdöllä kello 18.15. Molemmilla sarjoilla lähtö on kilpailukeskuksen välittömästä läheisyydestä. Kartat jaetaan reittisuunnittelua varten jo klo 16.30. Reittisuunnittelua varten järjestäjä ei varaa tilaa eikä välineistöä. Lähtöjen porrastus on koronatilanteesta johtuen. Lähtöalueesta tehdään laaja, jotta turvavälit voidaan pitää. 

Maali

Sijaitsee kilpailukeskuksessa. Maalissa käsidesiä ennen tulospalvelua. 

Pesu ja pukeutuminen

Peseytymismahdollisuutta ei ole, eikä sisätiloja. Lähistöltä löytyy uintipaikka, jonne etäisyyttä noin 1 km. 

Palkinnot

3h ja 2h sarjan voittajapartiot palkitaan
Lisäksi myös useita arvontapalkintoja kaikkien osallistujien kesken.

Maasto

Kilpailukeskus sijaitsee kilpailumaaston reunassa. Maastosta suurin osa on todella nopeaa kangasmaastoa ja pieni osa suo- avokalliomaastoa. Korkeuserot vaihtelevat eri maastonosissa. Myös uutta maastonosaa käytössä!

Pysäköinti

Kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä, ei pysäköintimaksua.

Korona-ohjeet

Lue Suomen Suunnistusliiton koronaohjeet etukäteen. Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin koronan takia. Seuraa järjestäjän internetsivuja.

Lisätietoja

Lisätietoja lähempänä tapahtumaa Ikaalisten Nousevan Voiman sivuilla www.iknv.fi , Tervetuloa ulkoilemaan upeisiin Jämin maastoihin!
Ikaalisten Nouseva-Voima ry

iknv-net