iknv.fi

Tapahtumaohjeet 2020

Seitsemisen polkujuoksun ohjeet 2020

Lisäohjeita osallistujille:
Saapuminen Koveron perinnetilalle, pysäköinti:
Koveron pysäköintipaikalle eivät mahdu kaikki autot, suurin osa ohjataan tienvarsipysäköintiin, matka keskukseen kuitenkin lyhyt. Noudata järjestäjän ohjeita!

Info:
Info sijaitsee Koveron perinnetilan tallin luona ja aukeaa klo 9. Kilpailunumerot saa noutaa infosta: 

Jos olet maksanut osallistumismaksun etukäteen tilille, voit noutaa numerosi suoraan kansiosta. Jos maksat paikanpäällä käteisellä, tule käymään ensin infotiskillä. Myös jälki-lmoittautuneet tulevat infotiskin kautta. Kilpailunumerosi näet etukäteen Lähtölistat ja tulokset 2020 -linkistä

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista sunnuntaiaamuun klo 10.30 mennessä 1,5 kertaisin maksuin:  aikuiset 30 euroa, 16-vuotiaat ja nuoremmat 15 euroa. Varaa käteistä, mielellään tasaraha! 

WC-tilat:
Koveron parkkipaikan kupeessa, aivan lähtöpaikan vieressä on wc-rakennus, joka varataan naisille. Parikymmentä metriä lähtöviitoitusta eteenpäin on miesten wc-rakennus. Lisäksi tallin ylisillä infon vieressä on yksi wc.   
Pohjoisen suunnasta tullessa Seitsemisen luontokeskuksella, Kirkkaanlamminkankaan P-paikalla sekä Kirkkaanlammin kohdalla on myös wc:t.

Lähtö ja maali:
Lähtö sijaitsee Koveron pysäköintialueen kupeessa. Yhteislähtö tapahtuu klo 11.00. Ole ajoissa paikalla! Kuulutus megafonilla, viimehetken ohjeet ennen lähtöä. Vältä turhaa ruuhkaa lähtöä odottaessa!

Maali sijaitsee Koveron perinnetilan pihapiirissä. Muista ilmoittautua maalissa, jos jostain syystä keskeytät juoksun! 

Numerolaput kerätään maalissa, palautathan omasi!

Liikkuessasi alueella noudata varovaisuutta ylittäessäsi Seitsemisentietä.

Osanottajat osallistuvat tapahtumaan omalla vastuullaan.

Reitit:
Reitit on merkitty maahan viirein, risteyksissä on lisäksi keltaista muovinauhaa maassa estämässä kulkua väärälle polulle. Risteyksiä on harvassa, joten viirejä on tiuhemmassa vain epäselvissä kohdissa.

19 km:n reitillä  on punaiset Startin viirit.
10 km:n reitillä (tarkistusmittauksessa n. 9,4 km) 19 km:n reitiltä poikkeavalla osuudella keltaiset Skigon viirit ja 6 km:n reitillä (tarkistusmittaus 5,4 km)10 km:ltä poikkeavalla osuudella keltaiset Karhun viirit.

Reittien risteyskohdissa on lisäksi kyltit opasteena oikealle reitille. Kaikki reitit ylittävät kerran Seitsemisentien: noudata varovaisuutta ylityskohdassa!

Pieni osa pitkospuista on vanhoja ja huonompikuntoisia: malttia ja rauhallisuutta pitkospuilla juostessa!
Nastalenkkareilla juoksu on sallittua.

HUOM: 19 km:n reitin loppupuoliskolla, ennen Seitsemisjoen ylitystä, on polun yli kaatunut kuusi. Sitä on hankala kiertää, mutta yli pääsee, toki hidastaa matkaa siinä kohdin!

Kansallispuiston polkujen opastettu kiertosuunta on vastapäivään, polkujuoksijat kulkevat myötäpäivään: täten suurin osa ns. tavallisista kulkijoista tulee vastaan juoksijoita. Huomioithan muutkin polkujen käyttäjät!
Muista myös pitää kansallispuisto siistinä: mahdolliset geelipussit ym. taskuun ja huoltopisteitten roskikseen.

Huoltopisteet ja ensiapu:
19 km:n reitillä on kolme huoltopistettä, noin 3,9 km:n, 7,5 km:n ja 13,2 km:n kohdalla. Ennakkovaroitus huollosta on noin 100 metriä ennen huoltopistettä. Omatoimiseen lisähuoltoon on mahdollisuus Multiharjun parkkipaikan kohdalta (kts. reittikartta).
10 km:n ja 6 km:n reiteillä on yksi huoltopiste, n. 4,2 km:n kohdalla. Huoltopisteen kohdalla 10 ja 6 km:n reitit lähtevät eri suuntiin.
Kaikilla huoltopisteillä on tarjolla vettä ja urheilujuomaa, samoin maalissa. 1 km ennen maalia on ennakkokyltti.

Maalissa on ensiapuvalmius. Jos kesken matkan tulee ongelmia, ilmoittaudu huoltopisteessä. Huoltopisteestä pääsee maaliin huollon päätyttyä, jos jostain syystä ei omin jaloin loppumatkaa selviä. 

Oman puhelimen voi myös pitää juostessa mukana. Vain hätätilanteissa huoltopisteeltä haetaan juoksija pois. Mahdollisessa loukkaantumistilanteessa jokaisen on velvollisuus auttaa ja tarvittaessa hälyttää apua.

Tarvittaessa ota yhteyttä järjestäjän puhelimeen: 044 3093377 / Outi. Infossa jaettavassa reittikartassa numero on näkyvissä.

Palkinnot:
Naisten ja miesten 19 km:n kilpasarjan kolme parasta palkitaan heti maalissa tavarapalkinnoin.
v. 2004 tai myöhemmin syntyneistä palkitaan 10 km:n nopein tyttö ja poika. Perhelenkillä alle 16-vuotiaat saavat pienen muistopalkinnon.

Kuntosarjojen palkinnot arvotaan ja arvontapalkintojen lista löytyy juoksun jälkeen tulostaululta infon edestä. Arvontapalkinnot saa noutaa infosta.

Pukeutuminen ja pesu:
Koverolammin (300 m lähdöstä eteenpäin) ja Kirkaslammin (1 km Seitsemistietä pohjoiseen) laitureilta pääsee uimaan niin halutessaan. Navettatilassa voi tarvittaessa vaihtaa vaatteita.

Kahvio:  Koveron pihapiirissä on kahvio, josta saa ostettua käteisellä juotavaa, sämpylöitä ja kahvileipää sekä suklaata.  

HUOM: Koveron pihapiirin kaivovesi ei ole juomakelpoista! Koveron uusi kaivo sijaitsee tien toisella puolella, lammaslaitumen ja pajan vieressä. 

Seitsemisen luontokeskus, 7 km Koverosta pohjoiseen, on auki klo 10-18 ja lounasta on tarjolla Kahvila-Ravintola Kettiksessä klo 11-15.

Luontokeskukselta noin 1 km pohjoiseen sijaitsee Kahvila Auretar, joka on auki klo 8 -18 ja tarjoaa myös monenlaista suolaista ja makeaa syötävää.

Tulokset: Tapahtumasivuilla internetissä sunnuntain aikana, paperiversiona tulostaululla.

Tiedustelut: Ikaalisten Nouseva-Voima, tapahtumavastaava Outi Borgenström, outibo(at) gmail.com, 044 3093377

iknv-net